Vinnere av JuleOkalenderen 2015

Årets JuleOkalender ble en populær aktivitet i førjulstiden.

Med 119 unike deltakere og 690 registreringer på totalt 18 poster var det flere av byens innbyggere som fikk frisk luft og fine naturopplevelser i desember.

Og intet gleder en prosjektleder mer enn å høre hvilke opptur det har vært for liten og stor å komme seg ut til alle døgnets tider og jakte etter dagens post. Noen har vært på steder de aldri ville gått ellers, noen fikk se langt mer nordlys enn ellers pga daglige turer og andre har tatt turen før jobb som en god motivasjonsfaktor for dagens trim.

Været har vært vekslende og registreringene tatt i betraktning er det ingen tvil om at Svalbardfolket er noen hardhauser som kommer seg ut uansett vær!Det ble 18 heldige dagspremievinnere. Den 19. desember valge vi å avslutte JuleOkalenderen grunnet skredet som rammet samfunnet og ikke minst skredfaren i terrenget som fulgte den påfølgende uken.

Totalpremien, som var et flott reinskinn sponset av Skinnboden, gikk til Heidi Bjerke Nerland. På skolen var det 2. trinnet og 9. trinnet  som gikk av med seieren for barneskoleklassene og ungdomsskole/vgs klassene og Polarflokken barnehagen gikk av med seieren for barnehagene. For 2. trinnet var premien bøtter og spader til utebruk, 9. trinnet fikk nye sett med slåball, mens barnehagen har fått tre nye ski til utlån i barnehagen, samt hodelykter til bruk i mørketiden. Fantasien har ingen grenser og uterommet er stort –  jeg håper JuleOkalenderen har gitt fine opplevelser og motivasjon til mer tur og aktivitet ute.

Dagspremievinnerne 2015 var:

1.Anja Kritoffersen

2.Roy Aune

3.Wilhelm Ianssen

4.Heidi Jorunn Bruun

5.Timon Bûggemann

6.Trude Holmsen

7.Martin Bjerke Nerland

8.Victoria Risstad

9.Kari Stokke

10.Magne Lyngøy

11.Hege Hjelløkken

12.Tiril Hermansen

13.Nicolai Theis-Haugland

14.Vigdis Foss

15.Morten Andreassen

16.Monica Votvik

17.Perny Iversen

18.Anne Malerud

Gavene er sponset av: Gullgruva, Arctica, Sport1, Saxifraga, Frost, Skinnboden, Apotek1, Fruene, Mix`en

Gruve 2.
Foto: Aleksey Shestov18